avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Vă rog, pot angaja pe funcția de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Vă rog, pot angaja pe funcția de inginer, un absolvent ...

Bună ziua! Vă rog, pot angaja pe funcția de inginer, un absolvent de ASE, cu un master in ASE și un master in Politehnică?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 31 Ianuarie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In opinia mea, nu cred ca se poate angaja pe acea functie un absolvent de ASE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Continuare studi andreiandrei470 andreiandrei470 am o intrebare, eu am terminat oun colegiul de 4 ani la univrsitatea transilvania , pe diploma scrie ca sunt inginer colegiul, as vrea sa ma inscriu la master, ... (vezi toată discuția)
Daca sunt inginer licentiat la politehnica si am absolvit un ... homarcel homarcel Daca sunt inginer licentiat la politehnica, absolvent de curs de contabilitate si absolvent de master de 2 ani in domeniul contabilitate - auditul si evaluarea ... (vezi toată discuția)