avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca sunt inginer licentiat la politehnica si am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca sunt inginer licentiat la politehnica si am absolvit un ...

Daca sunt inginer licentiat la politehnica, absolvent de curs de contabilitate si absolvent de master de 2 ani in domeniul contabilitate - auditul si evaluarea intreprinderii, pot incadra un post de economist?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Decembrie 2023
homarcel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 30 Decembrie 2023
In general, pentru economist se cer studii superioare economice .. adica, diploma de licenta, nu de master.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Studii echivalente tianjan tianjan Pentru ocuparea unei functii publice se cere : \"studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, ... (vezi toată discuția)
Ocupare post ionescuovidiu ionescuovidiu Am terminat un master in echipamente termice la Universitatea Politehnica Bucurest, la zi 2 ani si sunt licentiat in Studii Economice, profesez ca maistru. Pot ... (vezi toată discuția)