avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. As vrea sa stiu , daca aceeasi poprire se ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. As vrea sa stiu , daca aceeasi poprire se poate infiinta ...

Buna ziua. As vrea sa stiu , daca aceeasi poprire se poate infiinta pe pensie si pe un eventual salariu , in acelasi timp.
Cel mai recent răspuns: OanaLora , utilizator 09:48, 1 Februarie 2022
Pe orice fel de venituri daca ele exista (pensie si salariu cumulaticv ), ca si pe orice alti bani aflati in conturi, in limita procentului legal stabilit.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cand fiscul pune o poprire pe salariu si trebuie platita si pensia alimentara de intrtinere a unui minor gabi.gabryel gabi.gabryel Fiscul a trimis poprire pe salariu, la firma, a blocat toate conturile salariatului. Salariatul are de platit si pensie alimentara de intretinere a copilului ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara pentru 3 copii - poate fi redusa din cauza altor datorii ale tatalui? sacha2013 sacha2013 Buna ziua, Voi pune aici o intrebarea din partea unui prieten. El a divortat in urma cu cateva luni la notar, de comun acord cu sotia, acordand ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din venituri de asociat si administrator mca mca Buna ziua! Tatal fiicei mele este, din octombrie 2010, asociat si administrator (impreuna cu 2 persoane) la o societate comerciala. Exista o hotarare prin ... (vezi toată discuția)