avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare cumul de functii

Un angajat cu contract de munca are cumul de functii (part time) la acelasi angajator.Cum poate inceta activitatea pe acest post suplimentar, la initiativa angajatului?Demisie sau decizie de incetare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:31, 1 Februarie 2022
Demisie sau cu acordul partilor .

Demisia poate fi cu sau fara preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog lamuriri Doina Elena Doina Elena Un angajat, a venit azi, 13.03.2012 si a facut cerere \"de incetare a contractului de munca, in baza art. 81 din CM\" incepand cu data de 13.03.2012. Cererea ... (vezi toată discuția)
Încetarea contractului de munca fara preaviz Buna ziua .As vrea sa încetez contractul de munca fara preaviz din motive personale.plus ca eu lucrez si in alta parte iar la locul de unde imi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca sau reducere contract de munca ? volvera volvera Buna ziua ! Sunt angajata cu 4 ore pe perioada nedeterminata la o societate comerciala, iar acum, in urma participarii la un concurs, am reusit sa fiu ... (vezi toată discuția)