avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Am divortat de fostul meu pe cale amiabila ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Am divortat de fostul meu pe cale amiabila in 2010. ...

Buna ziua,
Am divortat de fostul meu pe cale amiabila in 2010.
Impreuna detinem o casa primita de la parintii mei printr-un contract de vanzare-cumparare..in 1998 noi casatorindu-ne in 1995.
Fostul meu sot are 2 copii majori din prima casatorie.
Dupa divort eu am reinoit casa fiind la munca in strainatate costul ei aproximativ 60000€.
Copii fostului meu sot vor un partaj pe cale amiabila deoarece fostul meu sot a decedat in 2021 iar noi nu am facut partaj.
Intrebarea mea:
Cat trebuie sa le dau copiilor fostului meu sot avand in vedere ca el nu a contribuit cu absolut nimic la casa a parasit domiciliul si nu am locuit impreuna decat 5 ani.
Nu au rezultat copii din casatoria noastra,nu avem imobile de impartit,doar casa parinteasca care ne-a vandut-o noua.
Multumesc din suflet!


Cel mai recent răspuns: lidia.benoit@telenet.be , utilizator 20:31, 1 Februarie 2022
Pai dvs nu vreti sa le dati nimic, iar ei vor jumatate din valoarea casei. Daca nu ajungeti la o intelegere, va veti judeca, unde va trebui sa probati ca nu a contribuit cu nimic.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort maria78na maria78na Am fost casatorita din 2002 pana in 2012 cand am divortat.Pana in anul 2005 am locuit cu chirie,iar in 2005 am cumparat 380 m de pamant pe care se afla si o ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri imobile dupa divort petes petes Buna ziua. In anul 1999, cu doi ani inainte de a ma casatori am achizitionat un apartament in Timisoara. La cativa ani de la casatorie, impreuna cu sotia mea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o întrebare vă rog am fost casătorita aproape ... Simona 46 Simona 46 Buna ziua am o întrebare vă rog am fost casătorita aproape 3 ani cu fostul soț am divorțat dar nu am făcut partajul fostul soț nu a vrut sa ne ... (vezi toată discuția)