avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara am și eu o întrebare dacă eu cu fratele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara am și eu o întrebare dacă eu cu fratele meu avem ...

Bună seara am și eu o întrebare dacă eu cu fratele meu avem o casă și vrem sa vindem fac cu el o hârtie la notar poate sa vândă și fără mine dacă eu sunt plecat din tara
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:59, 2 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate, dar numai cota lui.
Nu poate vinde întregul imobil.
II puteti face o procura la consulatul romaniei din tara unde locuiti si atunci o sa poata vinde tot imobilul si fara sa fiti dvs. prezent la vanzare.
Sau veniti in tara, ii faceti procura si apoi se ocupa dumnealui de vanzare, daca nu puteti ajunge la semnarea contractului de vanzare-cumparare.
Atentie la cine ajunge partea din bani cuvenita dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare teren lacra74 lacra74 Buna ziua. Mama mea ar vrea sa vanda un teren..tinand cont ca suntem si noi copii pe actul de propietate,trebuie sa semnam si noi la vanzare..problema este ca ... (vezi toată discuția)
Moștenire ilisuanana68 ilisuanana68 Bună ziua!In urma succesiunii am obținut un teren intabulat pe toți trei frații.Am construit o casa cu trei intrări separate dar cu pereți comuni.Acum ... (vezi toată discuția)
Cumpar casa lidiadiana lidiadiana Buna ziua. Vreau s-a cumpar o casa,am gasit casa si imi place, dar persoanele care vinde casa locuiesc in strainatate si su spus ca nu au timp s-a vina,dar ... (vezi toată discuția)