avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua mama mea în 2002 -2003 cam asa a cumpărat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua mama mea în 2002 -2003 cam asa a cumpărat o casa ...

Bună ziua mama mea în 2002 -2003 cam asa a cumpărat o casa de la o mătușa dea ei iar după 2-3 ia făcut acte pe casa surori mele la numele ei de fată (iar sora mea fiind casatorită si a rezultat un copil din căsătorie în momentul respectiv iar în momentul de față divorțați prin lege iar soțul surori mele la momentul divorțului nu a cerut nicio despăgubire nimic doar ca copilul este la fostul soț )în prezent actele sunt tot pe numele surori mele la numele de fată (în contractul de vânzare cumpărare scrie asa ca propietar este numele surori mele căsătorită cu X (numele fostului soț al ei) iar impozitul este la numele mamei mele din 2002-2003 și tot mama mea a plătit impozitul pîna în momentul de față iar contractul la energie electrica este la numele fostului soțul al surori mele asta fiind făcut după ce a făcut contractul de vânzare cumparare și înainte sa divorțeze și a rămas asa pina în prezent pentru ca fostul soțul al surori mele după ce au divorțat nu a vrut sai traca contractul de la energie electrica pe numele ei si ce a Ce vreau eu sa știu și vreau sa ma ajutați dacă puteți sora mea ar putea sai facă acte fratelui meu mai mic având în vederea ca sunt de același nume de familie în situația asta complicata? Va rog sa ma informați concret despre aceasta problema și ce este de facut pentru a face toate actele la normal pe un singur nume de propietar multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:09, 2 Februarie 2022
Trebuie sa faca partaj cu sotul si abia apoi, daca ramane cu casa, poate face ce vrea cu ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. iata speta : am avut doua surori gemene din care una ... cristian_flipper cristian_flipper Buna ziua. Iata speta : Am avut doua surori gemene din care una a decedat in anul 2011. Din anul 1989 si pana in anul 2002 a fost casatorita cu numitul C, ... (vezi toată discuția)
Testament sau donatie? GeaninaC GeaninaC Buna ziua, am cateva intrebari despre o situatie cam incurcata, multumesc mult oricui imi poate da raspuns la intrebarile mele. Am plecat din tara in 2008 ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire !? luiza44 luiza44 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu multe nelmuriri tata a murit acum 10 ani, iar mama era divortata de el la vremea respectiva de 8 ani ,iar in urma ... (vezi toată discuția)