avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen transmitere sentinta prin posta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen transmitere sentinta prin posta

Termen transmitere sentinta prin posta
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:17, 2 Februarie 2022
Depinde de la instanta la linstanta in functie de nr de dosare,,volum de munca etc.Teoretic foarte rar dureaza mai putin de 2,3 luni dar sunt cazuri frecvente cand poate dura mai mult.Dupa o luna de la pronuntare incercati o cerere de urgentare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire hotarare judecatoreasca acasa iulianmihu69 iulianmihu69 Buna ziua In data de 08.12.2014 s-a dat pronuntarea la curtea de apel. Dupa cat timp primesc acasa copie dupa hotararea curtii de apel? Sau trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cat timp se comunica prin posta o hotarare judecatoreasca, ... juridic.answer juridic.answer Buna ziua! In cat timp se comunica prin POSTA o hotarare judecatoreasca, in contextul in care pe portal scrie asta? Tip solutie: Admite cererea Solutia ... (vezi toată discuția)
In cat timp se trimite o sentinta acasa Biianca Biianca Buna ziua. as avea si eu o intrebare la dumneavoastra. pe data de 01.06.2016 am terminat un proces in care s-au dat 30 de zile de la comunicare pentru ... (vezi toată discuția)