avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am 2 contracte pe perioadă nedeterminată ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am 2 contracte pe perioadă nedeterminată cu funcții ...

Bună ziua! Am 2 contracte pe perioadă nedeterminată cu funcții diferite un contract de 8ore si unul de 4 ore .am fost in carantină fiind contact direct si am facut si covid am concediu medical pe carantină si boală, la locul de munca mi au plătit doar pt contractul de 8 ore si pt cel de 4 Nu că cică nu se plateste pentru amandoua, de ce atata timp cat imi opresc contribuțiile pe amândouă contractele si am 1an la al doilea contract .au dreptul știu că am mai avut cm după 6 luni si mi l a plătit acum sau schimbat fetele la rh si poate nu stiu sigur .astp raspuns. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 2 Februarie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit Codului Fiscal, deducerea din venitul net lunar din salarii a unei sume sub formă de deducere personală se acordă pentru fiecare lună a perioadei impozabile numai pentru veniturile din salarii la locul unde se află funcţia de bază, în limita venitului realizat.
Bună ziua! Multumesc pt raspuns ,am inteles doar pt contractul de 8 ore pot face cerere pt deducere .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati inteles corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare Ganna Ganna Buna seara, Un salariat care are doua contracte la aceeasi societate intr-o luna (contact “a“ – perioada 1 – 16 ale lunii; contract ... (vezi toată discuția)
2 cim la aceeasi sc denisa2011 denisa2011 am dat peste o sc care are 2 cim la aceasi sc: unul de 8 ore si unul cu 4 ore.Pana aici toate si frumoase, problema este ca staul din punctul meu de vedere nu ... (vezi toată discuția)
Functia de baza danabode danabode Buna Am o nelamurire in ceea ce priveste functia de baza. Sunt angajata la o societate comerciala cu un sfert de norma(2 ore pe zi), unde am un salariu ... (vezi toată discuția)