avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă contractul e pe perioada determinata de 3 luni ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă contractul e pe perioada determinata de 3 luni angajatorul ...

Dacă contractul e pe perioada determinata de 3 luni angajatorul îl poate întrerupe înainte de finalizare? Pe ce motiv?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 2 Februarie 2022
C.i.m. poate inceta din initiativa angajatorului - concediere.

Concedierea poate fi dispusă pentru motive care ţin de persoana salariatului sau pentru motive care nu ţin de persoana salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva mariana_andra mariana_andra Buna ziua , As dori sa stiu si eu daca exista protectie impotriva concedierilor abuzive . In firma la care lucrez , impresia mea este ca , desi am fost ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca Biocip Biocip Concedierea in termen de 15 zile de la angajare (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca temporar mboncalo mboncalo Buna ziua. Am un contract de munca temporar care se pare ca urmeaza a fi anulat din motive pur personale. Se poate face asa ceva sau sunt anumite conditii ... (vezi toată discuția)