avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua. Am făcut 3 teste antigen pt. Covid, iar ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua. Am făcut 3 teste antigen pt. Covid, iar acestea au ...

Buna ziua.

Am făcut 3 teste antigen pt. Covid, iar acestea au ieșit pozitive. In urma cu 2 zile am efectuat testul PCR, la un spital de stat , dar inca nu am primit rezultatul. Daca acesta este pozitiv, pot beneficia de concediu medical retroactiv, de la data testării ? In prezent medicul de familie , mi-a comunicat că nu mă poate ajuta, și că stau acasă pe zilele mele de concediu de odihna , legale , prevăzute cf. ctr. de munca. Mulțumesc mult !
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:11, 4 Februarie 2022
Daca testul PCR e pozitiv, concediul medical se elibereaza cu prima zi cea a testarii. Se anuleaza zilele de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc ... husseincudop husseincudop Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc concediul medical ptr carantinare impotriva transmiterii Covid, , in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , având unele simptome ,am decis să mă testez cu ... Jeni-Adriana Calin Jeni-Adriana Calin Bună ziua , având unele simptome ,am decis să mă testez cu un test rapid antigen core la o clinica privata. Rezultat negativ. Am solicitat medicul de ... (vezi toată discuția)
Exista un membru al familiei(sotia) confirmata co vid, toti ceilalti ... danielpredaionut danielpredaionut Exista un membru al familiei(sotia) confirmata CO VID, toti ceilalti membri si persoana confirmata sunt plasati in izolare la domiciliu pentru 14 zile. In a ... (vezi toată discuția)