avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Ce pot face daca firma la care lucrez m-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Ce pot face daca firma la care lucrez m-a anuntat pe ...

Buna ziua
Ce pot face daca firma la care lucrez m-a anuntat pe data de 31.01,2022 ca pe data 01,02.2022 sa ma prezint la un loc de munca la 47 km.(fara acordul meu) mai departe decat actualul loc fara nicio instiintare prealabila.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 4 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contesta acea decizie de modificare a locului de munca.
Ultima modificare: Vineri, 4 Februarie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc pentru sugestie.
Va rog sa-mi comunicati cum ar fi trebuit sa decurga aceasta mutare a locului de munca legal si ma frefer aici la:
Instiintare
daca conteaza acceptul meu pentru acest lucru
termen de mutare pentru ca dupa o zi pe alta seamana a hartuire.
si nu in ultimul rand motivele
Daca mai sunt si alte criterii va rog sa mi le comunicati .
in afara de o instiintare nu am primit nimic.
Multumesc.
Sunt 2 (doua) situatii :
- modificare bilaterala , cu acordul partilor .... sens, in care se va incheia un act aditional la c.i.m.

- modificare unilaterala - delegare/detasare .... situatia in care angajatorul va emite o decizie de delegare/detasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post in timpul detasarii Sesmar Sesmar Buna ziua, va rog sa va exprimati o opinie juridica referitoare la legalitatea desfiintarii unui post de lucru in perioada detasarii, mutarea angajatului pe ... (vezi toată discuția)
Pot lua somaj ? M.miha M.miha S.C.la care sunt angajata vrea sa inchida sectia unde lucrez eu( Campina) si sa mute totul la Ploiesti din motive de \'CRIZA\" , iar salariatii vor ... (vezi toată discuția)
Schimbare în alt oraș a locului de muncă eManuella CrisXXX eManuella CrisXXX Lucrez la o agentie de pariuri si managerul zonal zice ca ma va muta in acelasi post in alt oras la 50 km distanta cu modificarea programului de lucru. Aici ... (vezi toată discuția)