avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ! Sunt citată Intr un proces de custodie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ! Sunt citată Intr un proces de custodie că martor ...

Buna ziua ! Sunt citată Intr un proces de custodie că martor . În ultimă vreme am decis sa nu mai iau parte la acesta deoarece am conștientizat că nu i voi face bine copilului vorbind așa cum este de așteptat . Acum întrebarea este : am obligația să Ma prezint indiferent de faptul că nu mai doresc asta ? Ce presupune sucirea mea ? M- as putea prezenta dar nu as putea sa declar tot așa cum este așteptat de la mine ,asta pt că mi as vrea eu și familia probleme de alta natură iar prin asta sunt destul de constrânsă . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: julia_itl , utilizator 20:40, 6 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti obligata sa va prezentati in caz contrar urmand sa fiti amendata si chiar adusa cu mandat de aducere.Puteti preciza doar ce cumoasteti ,ce nu va afecteaza, ce vreti sa spuneti,nu are nimeni cum sa verifice ce cunoasteti dvs sau ce perceptie aveti asupra unor situatii Puteti raspunde la anumite intrebari cu nu cunosc,nu am fost de fata et
Daca va prezentați sunteți obligat sa declarati adevărul.
Este mărturie mincinoasa dacă nu declarați tot ce știți și mințiți dacă sunteți întrebat ceva.
Daca declarati ca nu stiti ceva si stiti este mărturie mincinoasa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc!

sters citat anterior
Ultima modificare: Duminică, 6 Februarie 2022
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor mincinos CEOFIOFI CEOFIOFI Intrun concfict cu lovire exista un martor mincinos pana in prezent la politie si chiar la confruntarea de la politie cu cei inplicati si martor. In ... (vezi toată discuția)
Martor în dosar civil. este obligatorie prezența mea, sau pot să nu mă prezint la instanță? Kalaf Kalaf Am fost chimat ca Martor intr un dosar civil \"costodia unui copil\". Este obligatorie prezenta mea, pot sa nu ma prezint la instanta? (vezi toată discuția)
Sunt citata ca martor dar nu vreau sa merg! Miss_Bastet Miss_Bastet Buna ziua! am fost sa dau o declaratie in fata unui procuror, dupa ce acesta a insistat destul de mult. Asta s-a intamplat acum cateva luni. Am facut ... (vezi toată discuția)