avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua , cand se poate dispune de catre instanta de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua , cand se poate dispune de catre instanta de judecata ...

Buna ziua , cand se poate dispune de catre instanta de judecata , Interdictia de exercitare a profesiei. In ce fel de cazuri sau situatii. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Andrei45 , utilizator 16:43, 4 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare c.i.m. cu art 56 lit g sau i ? ContSters159316 ContSters159316 speta este urmatoarea : agent de vanzari care a plecat cu banii incasati de la clienti si nu a mai predat sumele in caserie, s-a facut plangere, s-a format ... (vezi toată discuția)
Art.20 din legea 51/1995 Ariadna Gorea Ariadna Gorea Am intrat in avocatura de curand. Desi am dat si am luat cu brio examenul de admitere in barou inca din 2004, am tot amanat intrarea efectiva in avocatura ... (vezi toată discuția)
Caut să mă angajez la un cabinet de avocatură Tanasiri25 Tanasiri25 Bună ziua! Sunt în anul 3 (am terminat anul 2) la facultatea de drept din Craiova. Aș dori să mă angajez ca asistent la un cabinet de avocatură din ... (vezi toată discuția)