avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ocupare abuzivă teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ocupare abuzivă teren

Bună ziua, dețin un teren lângă București, cu acte de proprietate inclusiv cadastru și intabulare. Vizavi de terenul meu, pe o laterala este o casă de locuit și sediul unei firme de utilități publice. Acea firmă își parchează toate utilajele ( camioane, buldozere) si materiale de construcție pe terenul meu fără a.mi fi cerut aprobarea. Ce trebuie să fac , să îi scot de pe terenul meu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2022
Reta60, utilizator
Cel mai recent răspuns: Reta60 , utilizator 18:21, 5 Februarie 2022
Prima data o.notificare prin avocat poate inteleg situatia si se rezolva amiabil apoi o actiune de evacuare sau revendicare depinde de circumstantele spetei..
Vă mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cu cine ies din indiviziune ? aida33 aida33 Am cumparat in urma cu 25 de ani, prin legea 18 , un imobil dintr-un duplex. Ulterior am revendicat terenul aferent casei , primind titlu de proprietate, cu ... (vezi toată discuția)
Incalcarea proprietatii adypompy adypompy tatal meu detine in urma unui partaj voluntar o suprafata de teren in vecinatatea surorii sale.terenul este intabulat existand si o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Cum putem evacua persoane care stăpânesc un teren fara acte, noi având titlu... FLORYY2 FLORYY2 Buna ziua! Tatăl meu a primit TP pe o suprafața de 25800mp in anul1995.Dar in 1990 un nepot al sau a inceput sa_si construiască o casa, in baza unei ... (vezi toată discuția)