avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucruri personale la locul de munca aruncate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucruri personale la locul de munca aruncate

Unde lucrez, acum multi ani mi s-a dat voie sa tin si lucruri personale. Totul verbal, nimic in scris.
Acuma am sef nou, si tare vrea sa arate cum el face si drege. Mi-a zis sa-mi iau lucrurile. Am mai luat din ele, le duc cum pot. Asta nu i-a fost suficient de repede si a dispus sa imi fie aruncate lucrurile. Ceea ce s-a si intamplat.

Pot cere despagubiri in instanta si daca da, in ce baza?
Cel mai recent răspuns: Radu Palu , utilizator 21:01, 25 Februarie 2022
Nu, cand s-au aruncat n-am fost de fata.
Bunurile sunt aparate foto, carti, niste vesela (farfurii, ceasca, lingura, furculita) pe care o foloseam pt. a manca la pranz, un aparat radio si alte maruntisuri.
Abuz din partea mea (pt. ca am tinut lucrurile la servici) sau din partea angajatorului (ca le-a aruncat)?
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
deci de valoare nu erau si nici f multe de nu le puteati duce in doua zile sa zicem.
Nu poate fi abuz din partea dvs .
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sanse mici .Pierdere de timp si bani.Greseala in totalitate este a dvs.

Alte discuții în legătură

Plecat la pensie cu jigniri mary_z mary_z buna ziua, va rog sa-mi transmiteti ce demersuri trebuie sa fac in urmatoarea situatie: Sotul meu a iesit la pensie dintr-o firma multinationala, avand mai ... (vezi toată discuția)
Amenintat cu moartea mariannt mariannt Buna ziua , am o problema daca ma puteti ajuta , am fost amenintat de anumite persoane care au zis ca vor sa ma omoare , am fost la politie si am depus o ... (vezi toată discuția)
Dau in judecata brd finance zgomot zgomot poate. salut, sunt nou aici si am nevoie de niste pareri. povestea lunga - pe scurt: mi-am luat un laptop, in rate, de la ultra pro computers. contract ... (vezi toată discuția)