avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Sunt despartita de sotul meu, inca nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Sunt despartita de sotul meu, inca nu suntem divortati, ...

Buna ziua,
Sunt despartita de sotul meu, inca nu suntem divortati, si am lasat la vechea adresa lucruri ale mele si ale fetei mele care e studenta., pe care nu am unde la le duc .
Sotul meu nu imi permite accesul in locuinta, in cazul in care am nevoie de vreun lucru lasat acolo.
S-a intamplat rar, dar am mai avut nevoie sa imi mai iau cate ceva.

Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: elena-ramona , utilizator 10:19, 7 Februarie 2022
Dacă ați părăsit domiciliul, nu mai aveți dreptul să intrați acolo decât cu acordul locatarului care locuieste acolo stabil. Dacă nu vă lasă să intrați să schimbați diverse lucruri, nu aveți ce face momentan, până ce veți divorța, și veți partaja bunurile.
Ultima modificare: Duminică, 6 Februarie 2022
Dapix, utilizator
Buna ziua, nu am parasit domiciliul de bună voie, am fost alungat, este dosar pentru lovituri si amenintari..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deschideti actiune in revendicare a bunurilor pe care vreti sa le luati.
Sau puteti cere reintegrare in locuinta.
Pacat ca ati plecat dvs si nu ati cerut ca el sa plece.
Puteti cere divortul si cereti sa fie obligat sa va dea lucrurile personale.
Sunt mai multe cai pe care puteti actiona.
Buna ziua, nu am prea avut de ales, dacă îi făceam ordin de protecție, nu aveam liniște. Casa nu e pe nici unul din noi, dar a aparținut bunicilor lui. Sănătatea mea se deteriora tot mai mult, si ales să plec eu. Si acum face ce vrea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu probleme utilizator58 utilizator58 Buna seara, Sunt casatorita de mai multi ani si impreuna cu sotul avem un copil de 12 ani. Relatia noastra s-a inrautatit si evident urmeaza un divort dar ... (vezi toată discuția)
Pot parasii locuinta impreuna cu fica mea ??? BigBoy BigBoy Cu stima si respect va salut ! Sun intr-o mare dilema....am divortat recent (din vina ambelor parti) si azi am primit sentinta de divort (dupa 35 de zile de ... (vezi toată discuția)
Parasire fortata de domiciliu Doareu01 Doareu01 Buna ziua,as dori sa stiu si eu sigur ce pot sa fac ,daca sotul meu cu care sunt csatorita de 2 ani dar traim impreuna de 4 ani si jumatate ma goneste din casa ... (vezi toată discuția)