avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un teren cu suprafata de 1440 mp de tp livada. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un teren cu suprafata de 1440 mp de tp livada. Terenul este ...

Am un teren cu suprafata de 1440 mp de tp livada.
Terenul este pe numele mamei (cu mentiunea ca este mostenire de la tatal meu) si am obtinut titlul de proprietate pe numele mamei care intre timp a decedat. Vreau ca acest teren sa il as mostenire unuia dintre copii ... cum se poate proceda?
Cel mai recent răspuns: simudal , utilizator 05:35, 7 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deschideti succesiunea in urma decesului mamei dvs astfel incat terenul sa va revina, apoi puteti dispune cum doriti de el (cel mai sigur testament daca doriti sa il lasati mostenire), E un raspuns simplist, dar nu avem mai multe date despre nr de mostenitori ori dimensiunea masei succesorale.
Multumesc.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenuri extravilan mostenite pentru care se cere iesire din indiviziune anddaria anddaria Sunt unica mostenitoare a tatalui meu , mama fiind decedata anterior. Tata a decedat in noiembrie 2011. Prin testament , tata ( care mai are un frate ... (vezi toată discuția)
Reantregirea dreptului de proprietate Mocanu Nicolae Mocanu Nicolae In anul 1989 am devenit proprietarul unei case si a unei suprafete de teren de 250 mp , in urma dezbaterii masei succesorale, dupa decesul mamei . La mostenire ... (vezi toată discuția)
Reintregirea masei succesorale. ContSters118550 ContSters118550 Buna ziua , va rog indrumare si explicatie cu text din c.civil la speta : - sora decedata a facut testament persoanei X pe tot patrimonul ei ,fara sa ... (vezi toată discuția)