avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog, sa ma ajutati, cu un raspuns la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog, sa ma ajutati, cu un raspuns la problema mea: ...

Buna ziua! Va rog, sa ma ajutati, cu un raspuns la problema mea: inainte de 1962 parintii mei au facut un schimb de teren cu alta familie, acum nici unii, nici ceilalti nu mai sunt in viata. Dupa 1990, am lucrat terenul asa cum l-au schimbat ei, cum ar trebui sa procedam sa obtinem titlul de proprietate?
Va multumim!
Cel mai recent răspuns: elenac59 , utilizator 18:50, 11 Februarie 2022
Actul dvs de proprietate este contractul de schimb. Cu condiția sa fi fost încheiat la notar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveau act făcut la notar nu mai întreba pe forum. În mod evident caută o soluție în lipsa lui.
Fiți sigur ca întrebau. În general, oamenii se bazează doar pe titlul de proprietate, neștiind ca mai sunt multe feluri de înscrisuri care atesta dreptul de proprietate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunt deloc sigură, dar dacă nu mai vine să clarifice rămânem fiecare cu părerea ei :)
Nu s-a făcut acel schimb, la notar, doar în urma înțelegerii, probabil, verbale între părți.

Emilika40 a scris:

Nu sunt deloc sigură, dar dacă nu mai vine să clarifice rămânem fiecare cu părerea ei :)

Alte discuții în legătură

Intabulare teren, casa tina.04 tina.04 Bunica mea a primit in urma cu 50 ani un teren de la o batrana , pentru a-si construi o casa. A construit casa, are autorizatie de constructie, dar terenul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dangabriel84 dangabriel84 cum poate tatal meu sa obtina titlul de proprietate daca in 1990 a cumparat casa cu doar o chitanta de mana . Din acel an el a fost singurul care a platit ... (vezi toată discuția)
Revendicare Gisela Eremia Gisela Eremia Buna ziua as avea o intrebare si v-as fi foarte recunoscatoare pentru raspunsul dumneawoastra. Am mai postat aici aceasta intrebare insa de fiecare data am ... (vezi toată discuția)