Buna ziua! Va rog, sa ma ajutati, cu un raspuns la problema mea: inainte de 1962 parintii mei au facut un schimb de teren cu alta familie, acum nici unii, nici ceilalti nu mai sunt in viata. Dupa 1990, am lucrat terenul asa cum l-au schimbat ei, cum ar trebui sa procedam sa obtinem titlul de proprietate?
Va multumim!
Discutati cu mostenitorii persoanei cu care parintii dvs. au facut schimb de terenuri si mergeti la un notar si incheiati contractul de schimb.
Daca acestia nu sunt de acord cu incheierea contractului, va trebui sa ii chemati in judecata si sa solicitati dobandirea dreptului de proprietate prin uzucapiune sau, daca exista un contract de schimb sub forma unui inscris sub semnatura privata (cautati prin actele ramase de la parinti poate gasiti un astfel de inscris), puteti solicita in instanta pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de contract de schimb.
Revendicare
Gisela Eremia
Buna ziua as avea o intrebare si v-as fi foarte recunoscatoare pentru raspunsul dumneawoastra. Am mai postat aici aceasta intrebare insa de fiecare data am ... (vezi toată discuția)