avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua Am și eu o întrebare pentru a furniza ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua Am și eu o întrebare pentru a furniza carne de burgeri ...

Buna ziua
Am și eu o întrebare pentru a furniza carne de burgeri intr-o locatie aflată sub Francizarea firmei mele trebuie sa dețin autorizație de preparare a cărnii specific caci cumpărăm carnea de la o măcelărie și doar o adaptam după rețeta noastră
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:39, 7 Februarie 2022
ceea ce dvs numiti adaptare este o preparare, fiindca aveti specificatii. altfel, francizatii ar putea cumpara de oriunde. poate folositi si trackeri...

adriandimitriu a scris:

ceea ce dvs numiti adaptare este o preparare, fiindca aveti specificatii. altfel, francizatii ar putea cumpara de oriunde. poate folositi si trackeri...

Buna seara
Ma scuzați dar nu am înțeles prea bine ce ați răspuns
Și in ce sens “trackeri”?
Întrebarea mea era :Pot sa ii vând carnea preparata de mine fără o alta autorizație ținând cont ca este tot sub același nume doar ca este alta firma
Sau îmi trebuie autorizație pt a putea sa ii vând carnea preparata ?
mai simplu:
- daca la clientul francizat ajunge carnea cu sigla dvs pe ambalaj (nu pe factura/ aviz de expeditie), cu certificatul dvs de calitate, aveti nevoie de autorizatie fiindca sunteti procesator.
- daca la clientul francizat ajunge carnea cu sigla si certificatul firmei de la care ati cumparat (macelaria X), atunci nu va trebuie, fiindca faceti doar comert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a nu servi un anumit client cris2d2 cris2d2 Va salut. Se da un spatiu comercial - comert cu amanuntul - in care un client care a cumparat un produs revine cu el cum ca vanzatorul l-a inselat, ca nu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie preparare remedii naturiste? Diana.ale Diana.ale Buna ziua, am firma cu prestare servicii online si as dori sa adaug la ea prepararea unor remedii naturiste (remedii florale Bach) acasa si expedierea la ... (vezi toată discuția)
Gratar electric in scoala TheDarkVoice TheDarkVoice Am o intrebare: Daca ar fi sa prepar mancare la un gratar electric in scoala as incalca cumva legea? Eu o sa pun gratarul in afara, pe o grinda de piatra de la ... (vezi toată discuția)