avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Firma la care am lucrat are activitatea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Firma la care am lucrat are activitatea suspendata ...

Buna ziua. Firma la care am lucrat are activitatea suspendata eu fiind pe finalul concediului de crestere a copilului. Trebuie sa imi prezint demisia cu preaviz? Pot sa ma angajez in alta parte in timpul preavizului? Angajatorul are vreo obligatie in cazul acesta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 7 Februarie 2022
Puteti sa va angajati in alta parte in timpul preavizului.

La solicitarea scrisa a dvs, angajatorul va trebui sa va elibereze:
- adeverinta de vechime
- decizia de incetare a c.i.m.
- extrasul REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

10.10.2017 ultima zi de munca si totusi astazi in extrasul revisal apare contractul meu activ dandandandan dandandandan pe data de 10.10.2017 am incheiat contractul de munca prin demisie si preaviz. astazi am fost la ITM si am citit cu stupoare pe extrasul revisal faptul ca ... (vezi toată discuția)
Nu am primit actele de concediere de 2 saptamani AFanita AFanita Nu am primit actele de concediere Acum 14 zile am fost informata ca voi fi concediata cu motivul lipsei de performanta si calitate si ca voi inceta munca la ... (vezi toată discuția)
Demisie avocatnetforumuser avocatnetforumuser Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu o informatie legata de demisia cu acordul partilor, fara preaviz? Mai sunt valabile informatiile de la acest link ... (vezi toată discuția)