avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. In cazul depunerii unui avans pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. In cazul depunerii unui avans pentru cumpararea unui ...

Buna ziua. In cazul depunerii unui avans pentru cumpararea unui apartament, in timpul casatoriei, urmand ca pana la achitarea completa a apartamentului sa divortez, avansul platit este supus partajului? urmand ca apartamentul sa constituie bun propriu?! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexe Miclaus , utilizator 09:36, 8 Februarie 2022

Bună ziua,
Starea de fapt și informațiile prezentate de către dvs. sunt insuficiente. Încercați să luați legătura cu un avocat pentru a discuta în detaliu, toate aspectele.

O zi frumoasă!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ce act ati facut cand ati dat avans ?
urmand ca apartamentul sa constituie bun propriu

urmand cand sa fie bun propriu ?
sunteti casatoriti sub ce regim matrimonial ?
Ultima modificare: Luni, 7 Februarie 2022
gi-jane2, moderator
Am facut un pre-contract in care s-a mentionat ca sunt casatorit. Apartamentul va fii achitat dupa divort, cu un credit bancar. Casatoria se afla sub regimul comunitatii legale.
daca reusiti sa cumparati ca bun propriu si sa intabulati ca atare, fosta ar avea un drept de creanta pt parte din avans
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul matrimonial al imobilului cumparat prin prima casa spring1 spring1 Buna ziua, Am urmatoarea speta: apartament cumparat prin programul Prima Casa de catre sotie, inainte de casatorie. Ratele sunt platite de catre ea. Care ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa inainte de divort, fara ca sotia sa fie codebitor gabiistancu gabiistancu Buna ziua, Tocmai am depus cu sotia actele de divort, prin acordul partilor, urmand sa revenim in 30 zile pentru decizia finala. impartirea bunurilor ... (vezi toată discuția)
Precontract achiziție apartament înainte de căsătorie. care va fi situația bunului după achitare, va trebui să-l împart dacă pe contract voi apărea ca fiind căsătorită? cosmina14 cosmina14 Buna ziua, Sunt divortata de 9 ani si in prezent am o relatie cu un domn . In momentul de fata am achizitionat o casa ,urmand ca in luna august anul acesta ... (vezi toată discuția)