avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii-preaviz-inscriere somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii-preaviz-inscriere somaj

care sunt pasii de urmat dupa ce ai primit preaviz de la locul de munca deoarece se reduce activitatea firmei si postul pe care erai angajat se desfiinteaza, ce trebuie sa faci sa te inregistrezi ca somer pana ce gasesti alt loc de munca
Cel mai recent răspuns: ilie575 , utilizator 08:05, 8 Februarie 2022
Mergeti la AJOFM - Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Muncă în raza căreia aveti domiciliul sa va comunice actele pe care trebuie sa le depuneti.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar indemnizatie somaj gabriela68ful gabriela68ful Buna ziua ! De cate ori interactionez cu functionari publici, sunt nemultumita de informatiile primite, pentru ca acestia , practic, nu cunosc deloc ... (vezi toată discuția)
A primit cineva amenzi de la ajofm? ContSters68776 ContSters68776 Buna ziua! Am dorit sa inchei o conventie pentru angajare absolvent, am contractul de munca inreg la ITM, iar cand am ajuns la AJOFM am fost amenintata cu o ... (vezi toată discuția)
Conventie cu ajofm pentru subventii - incadrare persoane peste 45 de ani ANESCU MARIA ANESCU MARIA Se poate incheia cu AJOFM = CONVENTIE pentru subventii -incadrare persoane peste 45 de ani =in situatia in care in ultimi 2 ani persoana respectiva a lucrat ... (vezi toată discuția)