avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie de 3900 lire neplatita în Anglia
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie de 3900 lire neplatita în Anglia

Datorie de 3900 lire neplatita în Anglia
În anul 2019 mi-am cumpărat un laptop in valoare de 3900 de lire de la o firma din Anglia de electrocasnice, genul Altex.In următoarele luni am plecat din UK și m-am întors Ro în concediu. De atunci am rămas în România din mai multe motive personale.Am primit mail-uri dacă nu plătesc datoria voi fi trimis la o firma de recuperatori și voi fi executat silit. Eu lucrez legal în Ro, mi se va pune proprie pe salariu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate ajunge și la asa ceva dar va mai dura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea corespondentei Katiusha Katiusha Ma poate ajuta cineva cu un punct de vedere? Sunt angajata intr-o firma de aprox 1 an, am un laptop de serviciu si evident un mail de serviciu cu o parola ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla cu un cont bancar lasat deschis in afara bikaeraser bikaeraser acum cateva luni, mai exact 6 luni am deschis un cont bancar ( debit card ) la o banca in Anglia,( HSBC) contractul cu ei presupunea obligatia minima de 6 luni ... (vezi toată discuția)
Executare silita geoanna geoanna As dori sa apelez la un executor pentru neplata cheltuielilor de judecata intr.un proces de paternitate si neplata pensiei de intretinere pentru copil,dar cel ... (vezi toată discuția)