avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna dimineata! Spuneti-mi, va rog frumos, la ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna dimineata! Spuneti-mi, va rog frumos, la ce instanta (Judecatorie ...

Buna dimineata! Spuneti-mi, va rog frumos, la ce instanta (Judecatorie de sector sau Tribunalul municipiului Bucuresti - Secţia A VIII -A Conflicte De Muncă Şi Asigurări Sociale) ma pot adresa pentru drepturi banesti conform contract de mandat, neplatite de o asociatie de proprietari. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ficiu_elena , utilizator 13:07, 8 Februarie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Competenta din punct de vedere material este judecatoria, intrucat este vorba de un contract de mandat caruia ii sunt aplicabile normele de drept civil si nu de dreptul muncii.

Competenta teritoriala apartine judecatoriei in circumscriptia careia isi are sediul (parata) asociatia de proprietari..
Ultima modificare: Marți, 8 Februarie 2022
Avocat Ciurea Cristina, utilizator
Va multumesc frumos, doamna avocat Cristina Ciurea! Toate cele bune va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La care instanta trebuie sa introduc cererea de chemare in judecata? cristina69 cristina69 Buna dimineata Va rog sa imi spuneti daca o societate comerciala cu sediul in orasul X urmeaza sa inregistreze o actiune civila -litigiu de munca,avand ca ... (vezi toată discuția)
Stie cineva unde deschid un proces ( litigiu de munca?) cu stima . benga112 benga112 Am comiciliul stabil in Bucuresti sector 5 -Am lucrat la o firma in sectorul 3 Bucuresti.Doresc a deschide un proces firmei la care am lucrat sector 3 ... (vezi toată discuția)