avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, locuiesc la parterul unui bloc de 8 etaje ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, locuiesc la parterul unui bloc de 8 etaje si sunt ...

Buna ziua,
locuiesc la parterul unui bloc de 8 etaje si sunt debransata de la apa calda si caldura de 15 ani, avand centrala proprie.Am doua intrebari:
1. sunt obligata sa particip la plata reparatiei/ inlocuirii oricarei instalatii de apa calda;
2. cand se face revizia instalatiei de gaze din bloc trebuie sa contribui la aceasta ?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:56, 9 Februarie 2022
da la ambele
Aspectul ca dv ,pentru confortul propriu ati inteles sa renununtati la alimentarea utililitati in sistem centralizat nu constituie temei legal pentru a fi exonerat de la plata reparatii parti comune de constructii si de instalatii
Va revine obligatia sa contribuiti la asigurarea starii tehnice a intregii infrastructuri parte comuna din condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt debranșată de la apă caldă și am centrala termica. administratora ... Mantescu Mantescu Buna ziua daca sânt debranșată și am centrala termica . Administratora blocului a schimbat țeavă comuna de apa caldă la bloc de ce mi se pune la plata ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune in cadrul asociatiei de proprietari stelea stelea buna ziua. am debransat apartamentul pe care l detin de la caldura si apa calda. blocul are centrala proprie pe gaz.vrea sa stiu daca sunt obligata sa achit ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor cu intretinerea si reparatiile instalatiilor de termoficare PracticMan PracticMan Buna ziua, Solicit ajutorul dumneavoastra datorita unei dispute pe care o am cu Asociatia de Proprietari pe tema repartizarii cheltuielilor pentru ... (vezi toată discuția)