avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, sunt debranșată de la apă caldă și am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, sunt debranșată de la apă caldă și am centrala termica. Administratora ...

Buna ziua daca sânt debranșată și am centrala termica . Administratora blocului a schimbat țeavă comuna de apa caldă la bloc de ce mi se pune la plata daca eu nu am treabă cu apa caldă fiind debranșată și nu o folosesc. . Este legal și conform cărei legi eu sânt obligata să plătesc daca nu o folosesc. Țin să menționez că nu este țeavă de la subsol . Aștept un răspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:16, 1 Noiembrie 2022
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi s-au aplicat prevederile art. 75 alin 4 din legea 196/2018. Inca mai exista proprietate comuna, pentru care trebuie sa platiti cheltuieli de intretinere si reparatii, chiar daca aveti centrala proprie.
Articolul 75
(4) Niciun proprietar din condominiu nu este exceptat de la obligația de a contribui la plata cheltuielilor comune, ca urmare a renunțării la folosirea unei părți din proprietatea comună.
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aspectul ca dv ati inteles pentru confortul personal sa renuntati la sistemul centralizat de alimentare utilitati,nu constituie temei legal pentru a fi exonerate de la plata reparatii parti comune condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, reprezint o asociatie de proprietari si va rog sa ... sorin2504 sorin2504 Buna ziua, Reprezint o Asociatie de Proprietari si va rog sa imi spuneti daca tevile cu apa calda pt incazire 2 tevi (tur-retur) si apa calda menajera ,in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune in cadrul asociatiei de proprietari stelea stelea buna ziua. am debransat apartamentul pe care l detin de la caldura si apa calda. blocul are centrala proprie pe gaz.vrea sa stiu daca sunt obligata sa achit ... (vezi toată discuția)
Suportare reparatie coloana apa calda de catre proprietarii cu centrale termice 11max 11max Diacutii aprinse si interminabile in blocul nostru in privinta stringerii de fonduri pentru inlocuirea coloanei de apa calda din subsolul blocului uzata ... (vezi toată discuția)