avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare talon masina fara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare talon masina fara

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: socrul meu a decedat anul trecut iar noi nu am facut inca actele de succesiune. Folosim masina socrului ca acordul soacrei si as vrea sa intreb, in cazul in care politia va lua talonul masinii, sotul meu il poate recupera fara actul de mostenitor? Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2022
IrinaC9841, utilizator
Cel mai recent răspuns: IrinaC9841 , utilizator 14:01, 9 Februarie 2022
Se da la proprietar.
Conformdisp in vigoare documentelre se restituie exclusiv titularului
multumesc
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea mostenirii intre cumnate... georgya2681 georgya2681 Suntem in urmatoarea situatie:soacra mea locuieste in casa socrilor ei neavand nici un titlu de proprietate pe numele ei(cat au fost in viata socrii nu le-au ... (vezi toată discuția)
Bună seara!doresc și eu o lămurire,la următoarea situatie ... Krystinabaltaretu Krystinabaltaretu Bună seara!Doresc și eu o lămurire,la următoarea situatie dacă se poate. Din prima căsătorie a socrului meu a rezultat sotul meu(unicul fiu).La vârsta ... (vezi toată discuția)
Cazare la socri cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Eu cu sotul meu locuim la socra mea in apartament ( socrul meu a decedat in 2004) alaturi de cumnata mea, sora sotului meu).Amandoi avem ... (vezi toată discuția)