avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul concedii medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul concedii medicale

buna
am si eu o intrebare referitoare la calculul concediului medical prenatal : se retine contributia de asigurari de sanatate de 5,5% din salar in cazul acestui tip de concediu medical?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 17:14, 13 Ianuarie 2010
Pentru concediul medical de sarcina si lauzie se retine doar cas aferent concediului medical, deci nu cass-contributia la asigurarile sociale de sanatate. Numai bine !
-nu se retine somaj,sanatate,impozit
-CAS este aplicat la salar min pe economie 600*10.5%=63 lei proprtional cu nr zile CM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri la concediul medical ContSters132988 ContSters132988 Am o colega care a intrat in prenatal la jumatatea lunii martie.In cazul codului de indemnizatie 08, se retine doar CAS-ul angajatului la minimul pe ... (vezi toată discuția)
Concediu medical prenatal cod 08. raduionut raduionut Am si eu o intrebare la care nu am gasit raspuns concret, am tot cautat dar nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. care este metoda de calcul concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia platita din fnuass Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna seara! Referitor la indemnizatii pt.Concediu medical suportat din FNUASS am urmatoarea intrebare: - se contributii retin din indemnizatie??? ... (vezi toată discuția)