avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna seara . Pot cadastra si intabula in baza unei ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna seara . Pot cadastra si intabula in baza unei hotarari judecatoresti ...

Buna seara . Pot cadastra si intabula in baza unei hotarari judecatoresti definitive ,a raportului de expertiza parte integranta din proces care nu stiu daca instanta la trimis spre avizare catre O C P I si a titlului de proprietate.
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 22:43, 17 Februarie 2022
Buna ziua. Instanta de judecata nu face demersuri in vederea avizarii raportului de expertiza de catre OCPI. Trebuie sa va adresati unui cadastrist care va intocmi documentatia cadastrala in baza hotararii judecatoresti obtinute si a raportului de expertiza, urmand ca ulterior dl. cadastrist sa depuna aceasta documentatia la OCPI in vederea avizari.
Buna ziua.D-l cadasrtist nu trebuie sa mai faca alta masuratoare a terenului.

petre_marian a scris:

Buna ziua.D-l cadasrtist nu trebuie sa mai faca alta masuratoare a terenului.

Conform noilor reglementari din prdinul 700/2014, daca exista la dosar expertiza tehnica avizata de catre OCPI atunci nu este necesar sa va adresati catre un topograf autorizat pentru a face inscrierea in cartea funciara odata ce iese sentinta definitiva. Va adresati direct OCPI cu o cerere si copie conforma dupa sentinta+expertiza pentru inscrierea in cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)
Despre uzucapiune costel01 costel01 Buna ziua.Am intentat actiune de uzucapiune pentru casa si terenul parintilor mei si urmeaza sa primesc hotararea in care am castigat aceasta cauza .V-as ruga ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)