avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scutire impozit salariu handicap Buna ziua, detin un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scutire impozit salariu handicap Buna ziua, detin un certificat de handicap accentuat și conform ...

Buna ziua, detin un certificat de handicap accentuat și conform legii sunt scutit de la plata impozitului pe salariu . Banii aceștia revin angajatorului sau angajatului?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 19:31, 10 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariul net este mai mare, deci salariatul primeste mai multi bani.
Nu revin, niciuneia dintre parti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu revin cuiva, dacă e să o luăm semantic. Îi rămân angajatului pentru că nu i se mai impozitează brutul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit NeRa88 NeRa88 Buna ziua. Vreau sa va pun niste intrebari si tva rog in masura inc are puteti sa-mi dati un raspuns : Am un certificat de incadrare in grad de handicap la ... (vezi toată discuția)
Conform legii , persoanele cu dizabilitati sunt scutite de impozitul ... Mikka_mia Mikka_mia Conform legii , persoanele cu dizabilitati sunt scutite de impozitul pe venit. Al cu drep este acest lucru : al angajatului (persoana cu dizabilitati) sau al ... (vezi toată discuția)
Certificat handicap- impozit 16% aaa21 aaa21 Buna tuturor, Am nevoie de ajutorul vostru, se poate, va rog? Sunt persoana cu handicap, gradul este accentuat (o boala de sange ereditara). De fiecare ... (vezi toată discuția)