avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pentru arbaleta trebuie permis de arma? Intentionam sa ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pentru arbaleta trebuie permis de arma? Intentionam sa iau una ...

Pentru arbaleta trebuie permis de arma? Intentionam sa i-au una pentru acasa sa mai trag in curte la tinta, nu vreau sa o folosesc pentru vanat sau alte scopuri.
Cel mai recent răspuns: Mickeal , utilizator 15:30, 23 Februarie 2022
Da, numai pentru atat trebuie permis?
Am auzit ca permisul este doar pt folosire dar nu trebuie pentru detinere, o sa ma mai gandesc poate o sa i-au permis la anu si atunci o sa cumpar si arbaleta. Anul asta nu am timp sa ma plimb 2 luni pentru atatea documente plus ca nu stau in Bucureste unde se da permisul. Multumesc ca mi-ati raspuns la intrebari.
Daca decid sa cumpar o arbaleta din afara trebuie vreo autorizatie ceva? E din Germania.
Se aplica legislatia germana. Va puteti adresa unui avocat roman care practica avocatura in Germania. Gasiti avocat pe internet.
Nu stiu daca are de-a face cu legislatia Germana, ei livreaza pe site in toata lumea, intrebam daca trebuie ceva la vama cand intra in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arbaleta cristiangheorghe cristiangheorghe Doresc sa imi construiesc singur o arbaleta. M-ar interesa ce trebuie sa fac pentru a fi in legalitate. Modelul pe care doresc sa il construiec este unul mic ... (vezi toată discuția)
Am voie să dețin o armă Bilu Nicolae Bilu Nicolae E legal să deții o armă cu aer comprimat sau CO2 adică pistol fără să am permis (vezi toată discuția)
Transport/detinere arme airsoft aer comprimat (co2) Towelie Towelie Buna ziua, Doresc sa procur o arma de airsoft pe baza de aer comprimat (CO2), cal 6mm BB. Avand in vedere ca legea este destul de neclara in privinta ... (vezi toată discuția)