avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, daca părintele care era trecut ptr a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, daca părintele care era trecut ptr a încasa subvenția ...

Buna ziua, daca părintele care era trecut ptr a încasa subvenția a decedat iar ca sa poata încasa cineva banii sa nu-i pierdem am fost sfătuiți să facem o procura notariala ca suntem de acord sa ridice banii unul din moștenitori. Însă unul din copii a fost sfătuit să nu facă această procura ca nu stiu ce alte beneficii pierde. Mentionez ca in procura este clar specificat ca respectiva persoana ridica banii din subvenția respectiva. Exista asemenea notați care sa spuna asemenea bazaconii? Ce este de facut? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:05, 10 Februarie 2022
Pana la ridicarea subvenției, trebuie dezbătută succesiunea.
Aveți un certificat de moștenitor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri legea 164/2014 nleanca nleanca Suntem mostenitorii unui beneficiar al legii 164/2014 a decedat, intre timp s-au emis 2 titluri de plata pe care nu le putem incasa ! Azi am fost la CEC ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o mostenire (casa+teren) pt care nu s-a facut taxa ... fetita fetita Buna ziua, Am o mostenire (casa+teren) pt care nu s-a facut taxa de succesiune de mai bine de 30 de ani. Cum se poate vinde aceasta casa stiind ca am fost ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptul la contul bancar al bunicului decedat Biancyl Biancyl Buna ziua, Am si eu o intrebare: cui ii revine dreptul de a ridica banii din contului bunicului meu decedat, bani ce provin din subventia ... (vezi toată discuția)