avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se da următoarea situatie: Soțul are un apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se da următoarea situatie: Soțul are un apartament (înaintea ...

Se da următoarea situatie:
Soțul are un apartament(înaintea căsătoriei) cumpărat cu banii din moștenire și diferența de bani donata de la frații lui.
Eu înainte de căsătorie am făcut cu mama un contract de întreținere cu uzufruct viager. Anul acesta ne-am legalizat căsătoria cu totul
Vrem sa facem la notar ceva act în care sa specificam ca după moartea noastră nici unul nu are pretenție la ce are celalalt. Se poate? Ce act trebuie sa facem?
Cel mai recent răspuns: gabyela , utilizator 19:21, 11 Februarie 2022
Mulțumesc frumos pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va supun atenției următoarea speta: soțul a divorțat de soție ... gabibotea gabibotea Va supun atenției următoarea speta: Soțul a divorțat de soție cu care are un copil major. Împreună au un apartament. Nu s a făcut partajul. Copilul a ... (vezi toată discuția)
Cum impiedic mostenitorii viitoarei sotii sa ma mosteneasca? DoruD DoruD Ce solutii am, daca ma recasatoresc, ca mostenitorii viitoarei sotii sa nu participe la succesiunea dupa mine? Dar ea sa beneficieze de habitat in casa mea de ... (vezi toată discuția)
Testament sau donație? Adelina.M.H. Adelina.M.H. Testament sau donație Tatăl este recăsătorit. Înainte de recăsătorie detinea un apartament. Suntem doua surori și vrea să ne lase apartamentul după ... (vezi toată discuția)