avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... chirie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

chirie

buna seara
ma numesc mara si am nevoie de o informatie!
am stat in chirie 6 luni,cand ne-am mutat ,proprietarul a cerut avans de 200 euro!la plecarea noastra nu ne-a restituit banii nostrii!nu aveam contract,dansii nu plateau impozit pe venit.unde pot sa fac reclamatie?la finante?X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 18:10, 13 Ianuarie 2010
Ati incheiat un contract si l-ati inregistrat la Sectia financiara.Numai in cazul inregistrarii contractului la Administratie, acesta plateste impozit.In contract se prevede vre-o suma ca si garantie ca sa se restituie la final? Daca nu ati incheiat nici un contract, atunci nu prea aveti ce face...doar sa il dati in judecata, dar trebuie sa probati cu ceva ca i-ati dat acesta suma si in ce scop..
Este greu pentru ca nu aveti dovada scrisa a inchirierii si a platii garantiei. Cred ca dovada cu martori nu este suficienta, cu atat mai mult cu cat si el poate face acelasi lucru- adica poate gasi niste persoane care sa spuna contrariul.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2010
Narcizaa, utilizator
daca aveti un inscri(act) din care sa rezulte ca a ti platit suma se 200 euro aveti sanse de cistig in instanta. daca nu....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat vika 25 vika 25 Buna ziua !!! Am si eu o intrebare si va rog daca se poate sa imi raspundeti cat mai urgent posibil. Am incheita in iunie un contract de comodat cu titlu ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la fisc pt neinregistrare contract de inchiriere cocor1 cocor1 Buna ziua, Am inchiriat un apartament in octombrie 2011 cu contract de inchiriere pe 9 luni, adica pana in iunie 2012 inclusiv, fapt specificat in contract. ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere locuinta-probleme!!! anna41 anna41 Buna! Am incheiat un contract de inchiriere pe 1 an de zile pentru chiria de 200 euro pe luna. Initial ne-am inteles ca va inregistra contractul la finante. ... (vezi toată discuția)