avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... BUNA ZIUA dupa o decizie definititva se mai poate face ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

BUNA ZIUA dupa o decizie definititva se mai poate face ceva? ...

BUNA ZIUA
dupa o decizie definititva se mai poate face ceva?
Nu sunt sub nicio forma de acord cu ceea ce s-a dat in instanta.

Multumesc

Cel mai recent răspuns: moldovis , utilizator 14:13, 11 Februarie 2022
E mai putin important daca sunteti sau nu de acord,ganditi va ca intr- un litigiu sunt cel putin 2 parti,la final una castiga si alta pierde.Puteti analiza cu un av oportunitatea formulari unor caii extraordinare de atac dar ssnsa ca sa va incadrati in motivele respective sunt f mici/,infime.
E mai putin important daca sunteti sau nu de acord,ganditi va ca intr- un litigiu sunt cel putin 2 parti,la final una castiga si alta pierde.Puteti analiza cu un av oportunitatea formulari unor caii extraordinare de atac dar ssnsa ca sa va incadrati in motivele respective sunt f mici/,infime.
MULTUMESC PTR RASPUNS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea data de tribunal, cu precizarea a fi definitiva, poate ... Marilena N Marilena N Hotararea data de tribunal, cu precizarea a fi definitiva, poate fi atacata la Curtea de Apel invocandu-se o alta abordare (incadrare) a aceleiasi cauze, ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita copil 7 ani Bell3 Bell3 Buna ziua , dacă am pierdut toate apelurile la fondul divorțului și la apel 2 s-a dat hotărâre definitivă pot avea șansa să mai fac inca o recitire a ... (vezi toată discuția)
Instanþa a rãmas în pronunþare deºi am solicitat termen pentru imposibilitate de prezentare catalin2012 catalin2012 Buna ziua. In 26.09.2013 am avut a doua infatisare la recurs (la primul termen din 13.06.2013 am cerut amanare pentru lipsa aparare). Din cauza serviciului nu ... (vezi toată discuția)