Buna ziua. Oare mai pot merge in instanta după 8 luni de la concediere pe nedrept ? am nevoie de actele de lichidare și nu mi se da , și cei de la ITM a zis sa merg in instanta, eu am filmări la modulul in care am fost dată afară , pe motiv că nu mai are posibilitatea să mă țină , fiind cea mai veche de acolo, ma fost obligat să semnez demisia , și nu am semnat , și ma bagat in preaviz unde nu am fost lăsată să lucrez ,nu am primit nici banii de preaviz și nici de șomaj tehnic . Nu am semnat actele de lichidare , nici de șomaj tehnic ... nu știu cum să fac .. Nu am vrut sa merg in instanta sa nu mai am de a face cu ei , dar se pare că nu am de ales ... am nevoie pt concediu de maternitate...tot am incercat sa iau legătura cu ei dar nu mă baga in seama ! Nu au inițiativă deloc . Cat durează până îmi pot recupera actele prin instanta?
Acordare somaj
Alina Ciurlea
Buna ziua,sunt angajata la o companie unde sunt doua firme.Am contract individual de munca pe ambele firme cu o norma de 4ore/zi,20 ore/saptamana pe fiecare ... (vezi toată discuția)