avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Oare mai pot merge in instanta după 8 luni ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Oare mai pot merge in instanta după 8 luni de la ...

Buna ziua. Oare mai pot merge in instanta după 8 luni de la concediere pe nedrept ? am nevoie de actele de lichidare și nu mi se da , și cei de la ITM a zis sa merg in instanta, eu am filmări la modulul in care am fost dată afară , pe motiv că nu mai are posibilitatea să mă țină , fiind cea mai veche de acolo, ma fost obligat să semnez demisia , și nu am semnat , și ma bagat in preaviz unde nu am fost lăsată să lucrez ,nu am primit nici banii de preaviz și nici de șomaj tehnic . Nu am semnat actele de lichidare , nici de șomaj tehnic ... nu știu cum să fac .. Nu am vrut sa merg in instanta sa nu mai am de a face cu ei , dar se pare că nu am de ales ... am nevoie pt concediu de maternitate...tot am incercat sa iau legătura cu ei dar nu mă baga in seama ! Nu au inițiativă deloc . Cat durează până îmi pot recupera actele prin instanta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 11 Februarie 2022
Actiunea este prescrisa, dupa 8 luni, pentru contestarea deciziei de concediere.

Pentru refuzul eliberarii actelor, puteti merge in instanta. Durata exacta nu poate sa vi-o spuna cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere pe nedrept AnaDBR AnaDBR Buna ziua ! Daca am fost obligată să semnez Demisia , și nu am semnat , iar ulterior am primit acasă o scriitoare cu preaviz de 20 de zile cu motivul ( ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim fara preaviz Neagus Neagus Am fost angajat pe 23.03 iar in data de 02.04 am fost bagat in somaj tehnic. Pe 28.04 am notificat prin email angajatorul de incetarea contractului, fiind in ... (vezi toată discuția)