Declaratie notariala “incorecta”. Lucrez in mapn si pt decontarea unei sume din chirie am prezentat persoanei responsabile contractul inregistrat la anaf, recipisa generata pt inregistrare contract locatiune si o declaratie notariala prin care declar ca locuiesc unde scrie in contract si obligatiile pe care le am. In recipisa generata este scris nr. INTERNT- 747484837-2022, din data de 20.10.2022. Problema pt care imi cere sa refac declaratia notariala este faptul ca pe declaratie se face referire la recipisa nr. 747484837 si ar trebui sa fie scris si INTERNT, respectiv -2021 la numar, iar al doilea motiv care este si amuzant, se leaga de faptul ca de ce scrie contract de locatiune in declarata notariala pt ca eu am contract de inchiriere si asa ar fi trebuit sa scrie si in declaratie. Imi puteti spune va rog ce inseamna /semnifica “INTERNT” , respectiv “-2021”, are dreptate colegul meu ? Multumesc anticipat
Colegul e mai catolic decat papa ca sa nu.spun.altfel..Locatiunea e pana la urma sinonima cu inchirierea (pt a nu face mari discutii)iar recipisa se refera probabil la felul transmiterii prin posta ,recomandata interna (,o simpla banuiala)
raluk0207
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Contractul de închiriere este o forma a contractului de locațiune.
Din punct de vedere juridic, se folosește și este corect termenul de "locațiune ".
Colegul dvs este doar acest sclav al formulei.