avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie notariala “incorecta”. Lucrez in mapn ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie notariala “incorecta”. Lucrez in mapn si pt decontarea ...

Declaratie notariala “incorecta”. Lucrez in mapn si pt decontarea unei sume din chirie am prezentat persoanei responsabile contractul inregistrat la anaf, recipisa generata pt inregistrare contract locatiune si o declaratie notariala prin care declar ca locuiesc unde scrie in contract si obligatiile pe care le am. In recipisa generata este scris nr. INTERNT- 747484837-2022, din data de 20.10.2022. Problema pt care imi cere sa refac declaratia notariala este faptul ca pe declaratie se face referire la recipisa nr. 747484837 si ar trebui sa fie scris si INTERNT, respectiv -2021 la numar, iar al doilea motiv care este si amuzant, se leaga de faptul ca de ce scrie contract de locatiune in declarata notariala pt ca eu am contract de inchiriere si asa ar fi trebuit sa scrie si in declaratie. Imi puteti spune va rog ce inseamna /semnifica “INTERNT” , respectiv “-2021”, are dreptate colegul meu ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:50, 11 Februarie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Colegul e mai catolic decat papa ca sa nu.spun.altfel..Locatiunea e pana la urma sinonima cu inchirierea (pt a nu face mari discutii)iar recipisa se refera probabil la felul transmiterii prin posta ,recomandata interna (,o simpla banuiala)
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul de închiriere este o forma a contractului de locațiune.
Din punct de vedere juridic, se folosește și este corect termenul de "locațiune ".
Colegul dvs este doar acest sclav al formulei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare simulat AlexandruStefanuca AlexandruStefanuca Buna ziua. Intrebarea este urmatoarea: Inainte sa plec peste hotare m-am inteles cu o persoana sa ii vind casa mea( desi nu intentionam chiar sa o fac) si ... (vezi toată discuția)
Ma poate evacua noul proprietar? adriana124 adriana124 Buna seara am un contract de inchiriere prin circa financiara pe 6 ani dar neinscris la cadastru,Intre timp dupa un an fostul propietar a vandut garsoniera ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract inchiriere ctbv2015 ctbv2015 Buna seara, Din ce am citit pe internet si prin articolele noi ale Codului Civil am inteles ca un contract de inchiriere poate fi denuntat unilateral de ... (vezi toată discuția)