avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut am primit o condamnare de un an cu suspendare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut am primit o condamnare de un an cu suspendare pentru conducere ...

Salut am primit o condamnare de un an cu suspendare pentru conducere sub influienta bauturilor alcoolice plus 2 ani sub supraveghere si 70 zile in folosul comunitati . Eu locuiesc de 7 ani in Uk, am rezidenta loc de munca permisul era schimbat din Romanesc in Englezesc! ce pot face sa pot pleca, cu cine trebuie sa iau legatura sa nu am probleme ? Stiu ca trebuie facute cele 70 de zile si sa merg la prbatiune la 3 luni dar e complicat in monentul de fata si cu carantina si la 3 luni e putin. Nu o sa ma inteleaga la munca , a mai trecut cineva prin asa ceva sa imi dea sfaturi ? Pot plati cumva zilele in folosul comunitati si cumva probatiune sa se extinda pe un termen mai lung ?
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2022
Ovi1993, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:33, 15 Februarie 2022
Vorbiți cu cei de la probațiune.
Va fi necesar și o judecata, cred eu ca să puteți circula.
Puteti merge cu hotărârea la avocat ca sa vada exact situația.
Trebuie totul analizat pas cu pas.
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Domnule Avocat am vorbit cu avocatul meu si spune ca trebuie sa dau de redobandire dupa ce se termine suspenarea, altu zice ca nu se anuleaza permisul emis de Uk ce sa mai cred unde sa intreb mai exact ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Vorbiți cu cei de la probațiune.
Va fi necesar și o judecata, cred eu ca să puteți circula.
Puteti merge cu hotărârea la avocat ca sa vada exact situația.
Trebuie totul analizat pas cu pas.

Pe teritoriul Romaniei nu veti mai putea conduce.

Cu iesirea din tara trebuie sa platiti avocatul ca sa vada de un proces daca se va impune.
Cazurile se analizeaza in concret si doar avocatul care stie exact situatia si lucreaza la ea o poate desaravsi ca sa va obtina ce doriti.
Nu se poate face o aparare la modul general ca sa aiba eficenta extrem de ridicata.
Trebuie pregatita o pledoarie solida.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive Macavei12345 Macavei12345 Buna ziua, am și eu o întrebare, am un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului pentru care am scăpat cu permisul in 4 lumi cu un acord de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana ... Catalin187 Catalin187 Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)