avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pe firma mea pentru un tert de care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pe firma mea pentru un tert de care nu am auzit

Buna seara,

Am urmatoarea situatie: sunt administratorul unui SRL care are 0 datorii la stat sau catre terti. Astazi am gasit in cutia postala un titlu de executare silita de la un executor judecatoresc, prin care sunt informat ca s-a decis executarea silita impotriva unui alt SRL, sa zicem X, iar eu figurez la acel X cu o datorie pentru un contract de inchiriere. Prin urmare ma obliga sa faca plata unei sume (aprox. 10.000 RON) intr-un cont al executorului, altfel urmand ca executorul sa-mi puna poprire pe conturi.
Problema este ca eu habar n-am de firma X, nu am incheiat nici un contract cu aceasta, nu am nici o factura emisa catre firma mea de la X, nu stiu nimic de ei, n-am auzit niciodata de ei.

Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:16, 15 Februarie 2022
Mergeti la executor sa studiati dosarul, sa vedeti despre ce e vb.
Daca acel contract exista, depuneti plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire lauramaria1 lauramaria1 Poate un executor judecătoresc să ia bani din contul firmei pentru o datorie pe care o are un angajat? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Datorii srl-d Butzy Butzy Buna ziua,va deranjez cu o intrebare legata de situatia mea. Acum 3 ani de zile am infiintat un srl-d impreuna cu un asociat,eu avand si functia de ... (vezi toată discuția)
Exeturorul din ploiesti poate pune porpire pe conturi din ilfov/ bucuresti? trimite toate somatile la o alta dresa. e legal? keylin keylin Buna ziua, Executorul din Ploiesti a pus poprire pe conturile din Bucuresti si Ilfov.Are competenta teritoriala? Am introdus contestatie la executare si ... (vezi toată discuția)