avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Relatie sexuala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Relatie sexuala

Buna seara.Am si eu un gand care ma tot framanta de cateva saptamani.Intr-o seara cand ma intorceam de la serviciu am apelat la serviciile unei prostituate pe care am gasit-o pe o strada.In schimbul unei sume de bani a acceptat sa faca sex oral in masina mea.La scurt timp am fost prinsi in fapt de o patrula de jandarmi care ne-a si filmat.La sectie jandarmii si politistii au fost foarte intelegatori si mi-au zis daca recunosc tot si accept sa fiu folosit ca martor prostituata se alege cu dosar penal iar eu scap.Zis si facut.Pe procesele verbale si declaratii unde am semnat si era trecut numele meu era scris deasupra mea MARTOR.As vrea sa stiu si eu se poate sa fi fost inselat de amabilitatea politistilor sau chiar am scapat?Acestia mi-au garantat ca nu-mi va veni nimic acasa,care sa ajunga pe mana sotiei.Astept mult de tot un raspuns.Multumesc.
Intai trebuie sa asteptati sa vedeti solutia procurorului. Daca va dispune NUP, iar eu asa cred, scapati de emotii. Presupun ca prostituata avea mai mult de 15 ani sau , cel putin ca era mai mare de 18 ani , asta fiindca dvs. ii ofereati bani... :)
In privinta prostituatei, nu as fi asa de sigura, depinde si de trecutul ei , infractiunea pentru care ea risca sa fie pedepsita , prostitutia, face parte din categoria infractiunilor de obicei , infractiune al carui element material se realizeaza prin repetarea actiunii tipice de mai multe ori, repetare din care rezulta obisnuinta persoanei in a o savarsi.
Daca domnii politisti vor putea face dovada ca s-au strans un nr. suficient de actiuni care pot alcatui continutul infractiunii, pot proceda la tragerea la raspundere penala a acesteia. In aceasta situatie veti fi citat ca martor .
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2010
ContSters47264, utilizator
Prostitutia este infractiune "de obicei". Asa cum s-a spus mai sus este necesar ca prostituata respectiva sa fie prinsa de mai multe ori asupra faptului pentru a avea ea (retinteti!) dosar penal.
Acum, pe langa prinsul asupra faptului mai sunt necesare si alte probe. Adica martori. Cine sa fie decat cel cu care a fost prins aceasta?
Prin urmare, acuma mai mult ca sigur ca prostituata a primit o amenda. Cand o sa fie destule amenzi si probe, atunci se va face un dosar penal in care puteti fi chemat in calitate de martor.
dap,prostituata avea 26 de ani,de treaba cu minorii imi era si mie frica,dar am aflat la sectie ca are 26 de ani.Politistii mi-au explicat ca deja la al 3 lea dosar penal o vor putea trimite la puscarie.Deci pana la urma credeti k cazierul meu ar putea ramane nepatat?asta e gandul care ma tot framanta:(
Din cele ce ati scris , reiese ca am avut dreptate adica politistii mai asteapta ca prostituata sa faca fapte iar pe dumneavoastra eventual o sa va citeze ca martor .
Nu va faceti probleme, sunteti un simplu martor. La instanta nu se va ajunge, deoarece nu am vazut de multi ani o condamnare pentru prostitutie, iar in noul Cod Penal, deja este scoasa aceasta infractiune.
Chiar daca veti fi citat la parchet, ca martor, nu se va scrie pentru ce infractiune sunteti citat.
Succes!

Alte discuții în legătură

Prostitutie andreea_pufi91 andreea_pufi91 minora fiind,in urma cu 2 ani am practicat prostitutia.cu putin timp in urma ,procurorul avind convorbiri inregisrate atat intre mine si clienti cit si intre ... (vezi toată discuția)
Caz de viol vasileioan97 vasileioan97 Un politist este acuzat de o prostituata minora ca in timp ce se afla in postul de politie a intretinut raporturi sexuale cu aceasta sub amenintari. Plangerea ... (vezi toată discuția)
Buna seara adi89 adi89 am facut ieri o infractiune.am primit o amenda de la jandarm,dupa care la 12 noaptea,s-au intors si m-au dus la sectie unde mi-au facu dosar penal.se poate asa ... (vezi toată discuția)