avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma judec cu societatea unde am lucrat si nu mi-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma judec cu societatea unde am lucrat si nu mi-a acordat drepturile ...

Ma judec cu societatea unde am lucrat si nu mi-a acordat drepturile cuventite din anul 2012. Avocatul lor cere sa se prescrie restul anilor si sa ramana numai ultimii 3 ani. Pot face ceva pentru a obtine drepturile pe toti anii, in conditiile in care mi-au mai fost dati bani (partial) pe care i-am considerat scazuti din daroria dea mai veche, inclusiv in anul 2021?
Cel mai recent răspuns: monica61 , utilizator 13:08, 15 Februarie 2022
Nu aveti cum sa obtineti din 2012 .... intr-adevar, avocatul are dreptate sa invoce prescriptia actiunii pentru perioada pana la ultimii trei ani .
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati asociatii de proprietari runner27 runner27 Cu cat timp retroactiv se pot incasa de catre asociatie penalitati neachitate de proprietari la restante achitate de proprietari la cheltuielile comune ?Adica ... (vezi toată discuția)
Dividende neridicate anii precedenti zdanut zdanut Buna ziua, O societate comerciala srl, realizeaza profit in fiecare an, inclusiv anul 2017. In balanta 31.12.2012 in contul 457 a fost inregistrat conform ... (vezi toată discuția)
Chemat in judecata de catre asociatia de proprietari ken ken Un prieten a gasit la usa locuintei un plic ce continea o cerere de chemare in judecata din partea Asociatiei de Proprietari si restul documentelor aflate ... (vezi toată discuția)