avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Facilitati de la stat!!! Buna ziua, Ce facilitati pot ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Facilitati de la stat!!! Buna ziua, Ce facilitati pot sa primesc de la stat, dat fiind ...

Buna ziua,
Ce facilitati pot sa primesc de la stat, dat fiind faptul ca am deschis un SRL și am angajat o persoană cu norma întreaga?
Unde pot vedea toate facilitățile pe care le poate da statul unui angajator?
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 16 Februarie 2022
Ati angajat o persoana pt desfasurarea activitatii dvs, pt asta vreti facilitati de la stat ?
vedeti in link, ca depinde pe cine ati angajat, din ce categorie
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajati srl-d v_florina v_florina Buna ziua, In cazul in care planul de afaceri al unei SRL-D nu primeste finantare, se mentin facilitatile pentru angajati? Respectiv, daca nu primesc ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)
Conditii legate de contract de colaborare inimadistrusa inimadistrusa Buna ziua! As dori sa aflu daca in situatia in care am contract de munca pe perioada nedeterminata, cu un program de munca de 8 ore, si as dori sa desfasor ... (vezi toată discuția)