avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua Sunt cetatean Roman stabilit in Canada si am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua Sunt cetatean Roman stabilit in Canada si am 2 copii ...

Buna ziua
Sunt cetatean Roman stabilit in Canada si am 2 copii de 18 si respectiv 21 de ani nascuti in Canada. Ce trebuie facut ca sa obtin cetatenia Romana pentru copii mei?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Canuk66 , utilizator 16:06, 15 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie dubla ro-canadiana sau numai canadiana ?!?... Marius N. Marius N. Am un baiat care a implinit 18 ani recent si care in urma divortului nostru (a parintilor, din 2002) a fost luat in custodie de mama sa si dus in Canada unde a ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil stabilit in canada ContSters400402 ContSters400402 buna ziua,as dori sa stiu exact daca un copil minor stabilit in Canada, nascut in Romania, deci cu dubla cetatenie poate beneficia de alocatie de la stat pina ... (vezi toată discuția)
Cetatean roman- canadian a nascut in romania, si de-aici numai probleme avatar899 avatar899 Am venit in Romania cu ideea sa fiu langa familia si prietenii de aici pentru nasterea acestui copil. Totul frumos pana vine vorba de actele pentru ... (vezi toată discuția)