avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Petitie pe hartie, cu respectarea GDPR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Petitie pe hartie, cu respectarea GDPR

Doresc sa obtin 100 de semnaturi de la vecini, pentru a se lua anumite masuri de catre cei de la primarie. Cum ar trebui sa arate formularul cu semnaturi, fara a incalca GDPR?
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:31, 18 Februarie 2022
Formularul? Nu. Formulati o petitie colectiva.
Si cum ar trebui sa arate aceasta? Ca o petitie, pe care pun 100 de semnaturi?

trandafir2 a scris:

Formularul? Nu. Formulati o petitie colectiva.

Sunt mai multe modalitati sa o redactati, fie prin reprezentant comun al numitilor cetateni, fie prin in nume personal de catre toti cetatenii. Nu este asa de important acest aspect ridicat de dvs, mai important este continutul petitiei si probele pe care se sprijina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz Liviutzu Liviutzu Am fost la un interviu, iar cei de acolo m-au chemat la munca de pe 01.03.2011, iar eu sunt angajat la o alta firma... Mi-am dat demisia azi, 23.02.2011, dar ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta ca rog cineva cu cateva exemple? vyvyx vyvyx Buna ziua. Ma puteti ajuta cu cateva exemple de caracterizari care ar trebui sa ii serveasca cuiva la proces? Caracterizari de la preot, vecini, administratie, ... (vezi toată discuția)
Procedura de judecatã potrivit noului cod de procedurã civilã sarah1985 sarah1985 Niste vecini au primit cerere de chemare in judecata din partea Asociatiei de Proprietari pentru neplata constructiei sediului acesteia. Sumele de recuperat ... (vezi toată discuția)