avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Nepoata are drept de mostenire la casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Nepoata are drept de mostenire la casa bunicilor? ...

Buna ziua!

Nepoata are drept de mostenire la casa bunicilor?

Va multumesc foarte mult pentru un raspuns urgent!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:46, 16 Februarie 2022
S-a dezbătut succesiunea după bunica? Ati obținut vreun certificat de moștenitor?
Bunicul vrea sa vanda casa.
Vrea sa mearga cu nepoata la notar cu ea sa declare ca renumta la partea ei sau sa declare ca nu renunta.
Care este motivul pentru care trebuie nepoata sa mearga la notar?

Multumesc!
ca a renuntat taica-su si acum ea e mostenitoare in locul lui, alt motiv nu ar fi.
Buna ziua!

In primul rand va multumesc pentru raspuns!
Ce nu inteleg este cum de trebuie sa mearga la notariat cu bunicul ei?

Va multumesc anticipat pentru un raspuns urgent!
Daca este mostenitoare este si gata.

Alte discuții în legătură

O dezbatere a mostenirea itescu itescu Buna ziua,ma numesc Andreea si as vrea sa-mi spuneti si mie ce drept imi revine dintr-o mostenire lasata de bunica mea.Este un apartament cu 4 camere care ... (vezi toată discuția)
Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.a ... tiberiu1977 tiberiu1977 Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.A avut o nevastă care a murit și a trăi în concubinaj cu altă doamnă.A avut un fiu care a ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa tatal decedat marystanga marystanga Buna ziua as dori sa ma ajutati inca la o problema si anume faptul doresc sa vad ce drept as avea dupa tatal meu care a decedat,fiind unica si singura sa ... (vezi toată discuția)