avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Nepoata are drept de mostenire la casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Nepoata are drept de mostenire la casa bunicilor? ...

Buna ziua!

Nepoata are drept de mostenire la casa bunicilor?

Va multumesc foarte mult pentru un raspuns urgent!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:46, 16 Februarie 2022
dar mai raspundeti si la intrebari, ati dezbatut mostenirea dupa bunica ?
mostenitoare si gata e cand are un certificat de mostenitor, are nepoata asa ceva ?
Pai cine o dezbate?
Nu are certificat de mostenitor.
sa revenim la baza, a murit bunica, fiul a renuntat la mostenire.... si mai departe ce s-a intamplat ? bunicul e devenit in urma procedurii succesorale dupa bunica, unic proprietar in acte ?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2022
gi-jane2, moderator
Nu stiu.
Nu am vazut nici un act.

Alte discuții în legătură

O dezbatere a mostenirea itescu itescu Buna ziua,ma numesc Andreea si as vrea sa-mi spuneti si mie ce drept imi revine dintr-o mostenire lasata de bunica mea.Este un apartament cu 4 camere care ... (vezi toată discuția)
Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.a ... tiberiu1977 tiberiu1977 Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.A avut o nevastă care a murit și a trăi în concubinaj cu altă doamnă.A avut un fiu care a ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa tatal decedat marystanga marystanga Buna ziua as dori sa ma ajutati inca la o problema si anume faptul doresc sa vad ce drept as avea dupa tatal meu care a decedat,fiind unica si singura sa ... (vezi toată discuția)