avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 167 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate considera suprainchiriere?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate considera suprainchiriere?

Se acorda cu titlu gratuit, prin contract de comodat un apartament ca viitor sediu social fara activitate, in vederea infiintarii unui PFA. Se poate ulterior, inchiria, contra cost, acelasi apartament, altcuiva, cu destinatie de birou, cu activitate de secretariat (urmand toti pasii, cu acordul vecinilor, al asociatiei de proprietari, inregistrare la ANAF, etc.?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2022
opt_mgh, utilizator
Cel mai recent răspuns: opt_mgh , utilizator 00:20, 17 Februarie 2022
Am vazut un proiect de lege depus in Senat, care imi satusface pe deplin curiozitatea exprimata in intrebarile de mai sus. Nu mai am nevoie de niciun alt raspuns. Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat si contract de inchiriere Janaina Janaina Buna ziua. As dori si eu sa aflu daca un apartament unde s-a stabilit sediul de firma in urma unui contract de comodat intre proprietar si societate mai poate ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat se inregistreaza obligatoriu la fisc? rreelli rreelli buna ziua, am o curiozitate! contractul de comodat e obligatoriu de inregistrat la fisc? va multumesc! (vezi toată discuția)
Inchiriere camere in locuinta proprie, impozit cladire, autorizare IonutAndreiB IonutAndreiB Salutari Am o situatie mai complicata la care v-as ruga sa ma ajutati. Sunt titularul unui PFA care are ca activitate turismul, adica cod CAEN 5590 \"Alte ... (vezi toată discuția)