avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Am trimis in garantie o placa video defecta ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Am trimis in garantie o placa video defecta care apoi ...

Buna ziua. Am trimis in garantie o placa video defecta care apoi a fost inlocuita fiindca nu se putea repara, insa cand am primit inapoi placa, era acelasi model dar cu urme de folosire, iar cutia in care a venit era cea veche in care am trimis initial componenta in garantie si a venit si fara accesorii.

Daca placa video trebuia inlocuita, nu este normal sa imi trimita alta in cutie noua sigilata ? se poate face ceva in acest caz ? Multumesc

Cel mai recent răspuns: Andrei_Ionita , utilizator 17:48, 16 Februarie 2022
placa e functionala? poate a fost reparata
Inca nu am avut timp sa o testez, insa in fisa de service scrie clar ca placa video a fost inlocuita cu una noua. Am mai avut si alte garantii unde produsul nu se putea repara si am primit la schimb altul nou, in cutie sigilata, insa nu si de data asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistem pc pe componente - garantie, service si rezolutiunea contractului S.Ciprian S.Ciprian Acum o luna am cumparat un sistem PC pe componente cu serviciul de asamblare gold plus(ce include asamblare, verificarea compatibilitatii produselor si testare ... (vezi toată discuția)
Protectie firma mihailnegoita mihailnegoita Buna ziua. In primul rand, imi cer scuze daca nu postez unde trebuie. Am cumparat recent un laptop pe firma. Laptopul se afla actualmente in service-ul ... (vezi toată discuția)
Modificarea garantiei pentru un produs reparat in timpul garantiei. mihaibatranu mihaibatranu Am un produs electrocasnic, aflat in perioada de garantie, care s-a defectat. Am luat legatura telefonic cu serviciul de garantii al firmei care mi-a livrat ... (vezi toată discuția)